Waarom DiaSana?

Geen lange wachttijd
Bij DiaSana kan de patiënt al binnen twee weken terecht voor een onderzoek. Lange wachttijden, zoals vaak in een ziekenhuis, ontbreken. Actuele wachttijd open MRI: zes werkdagen. Tunnel MRI: vier werkdagen.

De open MRI perfect voor claustrofobische en adipeuze patiënten
Wij beschikten als één van de weinigen over een Philips 1 Tesla Open MRI. Dit is een MRI, waarbij de zijkanten van het apparaat open zijn. Het apparaat biedt dus meer ruimte, waardoor ook mensen met claustrofobie of overgewicht (obesitas) gemakkelijk onderzocht kunnen worden.De open MRI is daarnaast geschikt voor kinderen en andere patiënten met een begeleider. Deze mag namelijk mee tijdens het onderzoek.

MRI met meer ruimte en hoge beeldkwaliteit
Naast de open MRI beschikt DiaSana over de zogenaamde Philips Ingenia 1.5T MRI. Dit is een MRI-scan, waarvan de diameter van de tunnel tien centimeter groter is dan een reguliere MRI-scan. Dit maakt het apparaat toegankelijker en prettiger voor de patiënt. Dit apparaat levert de hoogste beeldkwaliteit.

Ontspannen ruimten door middel van de ‘Philips Ambient Experience’
De MRI ruimten zijn voorzien van de ‘Philips Ambient Experience’. Dit is een soort projectie op de muur met ontspannende verlichting en beelden. Dit draagt bij aan de fijne, huiselijke sfeer van DiaSana. Zo kan de patiënt zich tijdens het onderzoek optimaal ontspannen.

Topkwaliteit
Sinds 2013 beschikt DiaSana over het ZKN keurmerk. Het keurmerk staat garant voor de strengste kwaliteitsnormen, optimale behandelingen en topkwaliteit.

De huiselijke en vriendelijke ambiance
DiaSana is een onafhankelijke partner in de zorg. Het is een laagdrempelige organisatie met toegankelijke professionals die hoogwaardige diagnostiek aanbieden.

Snel
Wij zijn een efficiënte en flexibele organisatie die ervoor zorgt dat mensen snel terecht kunnen en dat de patiënt en behandelaar snel weten waar ze aan toe zijn. Fijn voor de patiënt die niet lang in onzekerheid hoeft te zitten. Prettig voor de zorgverzekeraar, die niet hoeft te verwijzen naar buitenlandse aanbieders. Praktisch voor de (arbo-)arts, die snel inzicht heeft in de status van de patiënt.

"Bij ons kunt u zonder verwijzing van een specialist terecht voor een MRI- of röntgenonderzoek."

Vul het aanvraag formulier in en maak een afspraak.