Contact

Kom ons team versterken!

DiaSana - Diagnostisch Centrum DiaSanaWij zijn gespecialiseerd in diagnostiek en bieden MRIröntgen en CT-onderzoeken aan. DiaSana is in 2006 opgericht en vanaf dat moment hebben we een landelijke bekendheid. Dit heeft te maken met het feit dat wij met verschillende specialisten in heel Nederland samenwerken en omdat we over een open MRI beschikken.

Via onze patiënttevredenheidsonderzoeken krijgen wij vaak terug dat we erg patiëntvriendelijk zijn en dat wij onze patiënten als mensen zien en niet als een ‘nummertje’. Onder andere hier zetten al onze medewerkers zich ook volledig voor in. Zij willen aan iedereen passende zorg bieden met de juiste service, waarbij veiligheid voorop staat. Daarnaast bieden wij onze patiënten de juiste zorg, een huiselijke sfeer, korte wachttijden, hoogwaardige apparatuur en de beste kwaliteit.

Bent u patiëntgericht en werkt u graag samen in een gedreven team? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie + CV naar Diagnostisch Centrum DiaSana, Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill of per mail: info@diasana.nl.

Al onze medewerkers hebben één doel: aan iedereen passende zorg bieden met de juiste service, waarbij veiligheid voorop staat!