Contact

Adres

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

Telefoon

Fax

0485 476 334

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of opmerking, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen van 08:00-16:30 uur telefonisch bereikbaar. Stuurt u liever een e-mail, kan dat natuurlijk ook. Hiervoor kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

Upload aanvraagformulier


Uw mening geven?

Wilt u uw mening of ervaringen met ons delen? Dan ontvangen wij deze graag schriftelijk. Heeft u een verbetervoorstel of wilt u een klacht indienen? Gebruik hier dan ons verbeter-/klachtenformulier voor. Meer informatie vindt u op onze pagina ‘Geef uw mening‘.


Medisch inhoudelijke vragen

Voor medisch inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met uw aanvragend arts. Bij medische klachten naar aanleiding van het uitgevoerde onderzoek, kunt u tijdens kantooruren bij ons terecht. Buiten kantooruren kunt u het beste contact opnemen met de huisarts of huisartsenpost.


Bent u verhinderd?

Heeft u bij ons een afspraak, maar bent u  om welke reden dan ook verhinderd? Geef dit dan voor 24 uur voor aanvang van uw afspraak telefonisch aan ons door. Houdt u zich hier niet aan, zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.


Gratis parkeren

Bij het gebouw bevinden zich een aantal (gratis) parkeerplaatsen. Mochten deze bezet zijn, kunt u in de parkeergarage aan de achterkant van DiaSana gratis parkeren. Hier is echter geen lift aanwezig. Bent u slecht ter been, raden wij u aan om u bij de ingang af te laten zetten.


Werken bij DiaSana

Lijkt het u leuk om onderdeel uit te maken van ons team? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie vindt u op onze pagina ‘Werken bij DiaSana‘.


Wilt u een overzicht van onze meest voorkomende CT-onderzoeken?

Bekijk dan ons overzicht!