MRI-onderzoek

Meer informatie over onze MRI-onderzoeken

We bieden verschillende soorten onderzoeken aan. Dit betekent ook dat er verschil zit in informatie wat betreft bijvoorbeeld voorbereidingen. Al deze informatie vindt u in onze verschillende informatiefolders. Bekijk en/of download ze hieronder.


Informatie open MRI-onderzoek

De open MRI in Mill is een uitkomst als angst een grote rol speelt. Ook voor patiënten die zwaar overgewicht hebben of erg gespierd zijn, is de open MRI een goed alternatief. In deze informatiefolder vind u hier meer informatie over.


Informatie regulier MRI-onderzoek

Tijdens een MRI-onderzoek zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen of uw kleding. In onze informatiefolder vindt u alles wat u moet weten over een MRI-onderzoek.


Informatie MRI MRCP (galgangen)

Bij een MRI MRCP worden uw galgangen onderzocht. De maaginhoud verstoord echter de beelden. Hierom dient u twee uur van te voren nuchter te zijn. In onze informatiefolder leest u met welke zaken u nog meer rekening moet houden.


Informatie MRI arthrogram (contrastvloeistof rondom het gewricht)

Tijdens een MRI-onderzoek kan er gebruik worden gemaakt van contrastvloeistof. Dit is om het betreffende gebied beter in beeld te brengen. Hier leest u meer over in onze informatiefolder.